lisathorängen

New closet

Publicerad 2013-03-17 21:41:27 i Random shit,

Har idag varit uppe vid huset och sorterat in mina klänningar i garderoben. Känns somrigt och fint. Gillar min garderob väldigt mycket då den är så stor! 
Har inte mycket att berätta om dagen, kollat på Prison Break och latat mig. Imorgon är det måndag vilket innebär träning (!) och måste även lägga ner mycket tid på att läsa i biologiboken då jag har nationella prov i no på tisdag. Onsdag och torsdag kommer inte uppdateringen vara på topp eftersom jag är i Karlstad då och gör auditions. 
Så, det är mina närmsta dagar det.

Kommentarer

Postat av: clara

Publicerad 2013-03-18 17:51:42

ah du kan ju sätta upp massa fina inspirationsbilder på dörrarna. mina garderob kommer falla sönder och samman om jag klämmer in ett enda plagg till, haha

Svar: ELLER SÅ LÅTER JAG DÖRRARNA VARA OCH KLISTRAR INTE UPP EN MASSA SAKER SOM JAG KOMMER ÅNGRA OCH DET FORTFARANDE KOMMER VARA NÅGOT MÄRKE KVAR AV!!!!!!!! :D
Lisa Thorängen

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lisa Thorängen

Finns det något mer älskvärt än en kall höstdag som tillbringas med en kopp te och en härlig promenad? Det är såna små underbara moments som ni får vara med om på min blogg. Liksom min vardag. Gillar annars att spela teater, lyssna på musik, se på film, teckna och göra annat kreativt.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela