lisathorängen

Bara en dag kvar!!!

Publicerad 2012-11-30 15:40:00 i Random shit,

Kärlekar mitt liv för att det är december imorgon. Och december betyder att jag får börja öppna min TBS kalender luxery!!!
Inatt sover kaja här och imorgon åker hon, jag och Moa till Karlstad, ser på breaking dawn part 2, julklappshandlar + att jag ska köpa puder och borste för första gången i livet.
Allt detta om bara EN ENDA DAG!!!

Sista november

Publicerad 2012-11-30 07:37:00 i Random shit,

Har varit uppe med tuppen och tagit mig en lång dusch. Sen har jag och mamma bara myst runt till nu och morgonstressen är i sin ordning här hemma...

Bara ett tråkigt och babblande inlägg om ingenting alls.

Publicerad 2012-11-26 09:55:00 i Random shit,

Sitter i skolans datasal. Har enormt ont i halsen tyvärr, så lever på halstabletter för tillfället. Men nu ska jag sätta mig i elevrummet och ha det lite möjs.
Det är förövrigt bara fyra dagar kvar tills jag får öppna julkalenderns första lucka och nio dagar kvar tills jag blir femton fyllda.

Om

Min profilbild

Lisa Thorängen

Finns det något mer älskvärt än en kall höstdag som tillbringas med en kopp te och en härlig promenad? Det är såna små underbara moments som ni får vara med om på min blogg. Liksom min vardag. Gillar annars att spela teater, lyssna på musik, se på film, teckna och göra annat kreativt.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela