lisathorängen

Solbrändhet, bodybuttrar och bästa serien någonsin

Publicerad 2013-07-23 00:18:00 i Random shit,

Har smörjt in min rygg och mitt ansikte med ungefär ett ton av min mago bodybutter från The body shop då jag har legat i vattnet och varit vid sjön hela dagen och det resulterade såklart i en enorm solbränna. Ingenting som ens kan tolkas som brunt utan rakt upp och ner helt rosa. Men om jag fortsätter såhär i ett par dagar innan Malta nu så kan jag till och med se ut som en människa och inte en vampyr när jag kommer hem igen! 
Är också glad att de har en liten TBS butik nere i Bugibba som jag ska besöka och se om de har billiga varor eller om allt är precis lika dyrt som i sverige för skulle verkligen behöva en ny showel gel och även en ny bodybutter. Jaja, vi får se hur det blir med den saken...
Nu ska jag se på några avsnitt av How I met Your mother innan jag sluter ögonen och drömmer mig bort en stund.
 
 

Räknar dagarna...

Publicerad 2013-07-15 13:07:00 i Random shit,

Det närmar sig med stormsteg och om inte mer än sjutton dagar tar jag och mamma flyget till Malta! Vi bor i ett dubbelrum med havsutsikt och har noll meter till stranden och endast trehundra meter in till centrum. Hotellet har fyra stjärnor och jag är helt till mig för att jag längtar så! Har som jag tidigare nämnt velat åka till just Malta i flera år och nu blir det äntligen av!!!
Bilder från hotellet där vi kommer att bo. 

Min dag:

Publicerad 2013-07-12 15:57:09 i Random shit,

Ikväll åker vi hem till Clara för att fira hennes födelsedag då hon fyllde sexton år igår, så det blir väldigt mysigt! Annars har jag under dagen jobbat lite så att jag tjänar lite pengar. Är oerhört trött och har ganska mycket huvudvärk tyvärr men ska ta mig en lång dusch och hoppas att det blir lite bättre. Ville bara uppdatera er lite så att ni inte tror att jag är död eller någonting...
Via tumblr.
 

Om

Min profilbild

Lisa Thorängen

Finns det något mer älskvärt än en kall höstdag som tillbringas med en kopp te och en härlig promenad? Det är såna små underbara moments som ni får vara med om på min blogg. Liksom min vardag. Gillar annars att spela teater, lyssna på musik, se på film, teckna och göra annat kreativt.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela