lisathorängen

Två bilder från veckan!

Publicerad 2013-02-28 20:38:34 i Lisa,

Jo, denna veckan har jag ju inte uppdaterat bloggen någonting... Men veckan har varit grymt bra! Fikat för allt vad jag är värd (plånboken ekar tom nu) och pratat så himla mycket med skönt folk! Spelat neger president med några rumskompisar + Calle och aldrig varit så stolt som när jag blev president (!!!!!!!!!!!!). Nej men livet är gött och det var denna vecka också.
Nu ska jag kolla på sista avsnittet av PLL i andra säsongen och må bra.
KRAM!
 

New wonderful dress!

Publicerad 2013-02-28 20:00:14 i shopping,

Denna otroligt skitsnygga klänning köpte jag på en sportshop uppe i fjällen men den kommer från Vero moda  egentligen. Blev min för 280 kronor! Det är föresten första gången jag vågar visa mina ben på bild! Ett steg framåt i självkänslan (!!♥). Känner att jag börjar trivas mer och mer i min kropp...
Men i alla fall, denna vackra skapelse kommer jag antagligen bära på min skolavslutning.

Smärta i ryggen och PLL

Publicerad 2013-02-23 00:02:48 i Random shit,

Imorgon åker ju jag på läger en vecka och kommer därför släppa bloggen totalt under tiden. Har haft väääldigt ont i min rygg under dagen så det är jobbigt att stå, sitta och ligga. Känns lite extra skönt att klaga måste jag medge! Men annars har jag inte mycket mer att tillägga än att JAG ÄR PÅ SISTA AVSNITTET PÅ PRETTY LITTLE LIARS I ANDRA SÄSONGEN!!!!!!!!!

Om

Min profilbild

Lisa Thorängen

Finns det något mer älskvärt än en kall höstdag som tillbringas med en kopp te och en härlig promenad? Det är såna små underbara moments som ni får vara med om på min blogg. Liksom min vardag. Gillar annars att spela teater, lyssna på musik, se på film, teckna och göra annat kreativt.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela