lisathorängen

more stuff, less money!

Publicerad 2012-09-30 20:20:00 i shopping,

│bh, tre trosor, tygpåse, notebook, böcker, blekningstandkräm och rakgel.│
Det var det som blev inköpt i Göteborg. Är idag även två pennor, shampoo, balsam och hårinpackning rikare.
Vad gillar ni mest?Min personliga favorit bland dessa är mitt vackra block! Det blev mitt för 149 riksdaler på bokmässan.

Egobilder i Göteborg

Publicerad 2012-09-30 17:18:38 i Lisa,

Så älskvärt med massor av egobilder i Göteborg. Den sista bilden var när vi åt en helt hysteriskt god sallad på Le pain francais.
Helgen har varit toppen och det var kul att ha egentlid med min fina moder! ♥
 

En gnutta sommar in i hösten

Publicerad 2012-09-28 17:03:00 i Random shit,

Efter min praovecka på Indiska så fick jag en present, ljuset på bilden. Det luktar vanilj och kostade egentligen 80 riksdaler. Hade kärat ner mig i det tidigare under veckan då det var en ny vara. Tyckte även denna XLmuggen var otroligt fin så jag köpte också den, 69 kronor. Har nu fem stycken av samma modell och är förälskad i dem ♥
 
Nu åker jag till min farmor och farfar och tillbringar min helg där. Imorgon beger sig jag och mamma till Götet, går på bokmässa, myser på café och kikar i butiker.
 
 

Om

Min profilbild

Lisa Thorängen

Finns det något mer älskvärt än en kall höstdag som tillbringas med en kopp te och en härlig promenad? Det är såna små underbara moments som ni får vara med om på min blogg. Liksom min vardag. Gillar annars att spela teater, lyssna på musik, se på film, teckna och göra annat kreativt.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela