lisathorängen

Den tråkigaste bloggen som kanske existerar

Publicerad 2012-10-23 12:56:40 i Random shit,

Jag har förmodligen den mest oaktiva bloggen i världshistorien men vår är ju helt sönder, har lånat pappas jobbdator en gång men får inte göra det igen, nu tjuvar jag Albins dator (som jag heller egentligen inte får använda...). Detta resulterar i panik, rastlöshet och färre inlägg. Och av någon anledning står inte en dator högst upp på våran SKAFFA JUST PRECIS EXAKT NUNUNUNUNUNUNUUUUUU!!!!!!!! - lista. Det borde den. Men har läst lite fler böcker, skrivit lite dikter och sett på mer film utan en dator. 
Har heller inga bilder att bjussa på men jag lever och skriver ett inlägg direkt då vi får en ny laptop. 
Överge mig inte. Ser att statestiken sjunker jättemycket och det finns tyvärr inte så mycket att göra åt.
Men är sjuk idag, därför kan jag uppdatera i detta nu. Så ni vet. Nu sk jag mysa ner mina kalla tår i en mjuk filt, dricka te och plugga för har flera prov den här veckan. 
Hejdå ♥
 

Skriver på pappas norska dator;

Publicerad 2012-10-15 19:29:34 i Random shit,

Uppdateringen hær har varit så dålig eftersom att våran dator ar slutat fungera och har alltså en sæker gravplats under våra alla tidningar på en stol.
Har under lovet varit i Stockholm och træffat mina ælskade syssligar. Har haft det underbart!
Men nu vet ni att jag lever. Førvænta er inte någon bomb av inlægg då jag inte har tillgång till dator.
KRAMAR!

till varmare länder

Publicerad 2012-10-06 21:48:02 i Random shit,

Efter att Moa åkte hem runt halv två så har jag städat rummet, fått utbrott över min grymt trista bok så för ovanlighetens skull har jag stängt igen den för gott. Hade väl lust med att även knycka ihop den och klippa i den men lyckades ta mig samman. Har nu börjat i "En dag". Sen har jag druckit flera koppar te och ätit på pizzeria med mamma.
Vi har också kollat på lite olika resor jag och min moder. Vi är ju lite sugna på att åka till Malta till sommaren men det återstår att se.  

Om

Min profilbild

Lisa Thorängen

Finns det något mer älskvärt än en kall höstdag som tillbringas med en kopp te och en härlig promenad? Det är såna små underbara moments som ni får vara med om på min blogg. Liksom min vardag. Gillar annars att spela teater, lyssna på musik, se på film, teckna och göra annat kreativt.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela