lisathorängen

Beställt bilder

Publicerad 2013-04-08 22:30:42 i Random shit,

Medan jag har legat hemma och sjukat har jag passat på att beställa hem lite bilder som jag kan sätta in i mitt fotoalbum. Men dum som jag är beställde jag endast femton stycken när jag kunde få 100 gratis, och att betala igen känns inte sådär superkul.... Kände bara för att säga det i alla fall, ingen skola för mig imorgon heller så nu blir det att vila ut och bli frisk! 

Kommentarer

Postat av: clara

Publicerad 2013-04-09 12:13:36

varför tog du inte bilder från andra resor också? eller bara andra bilder? det ska jag göra, på en sida där man kan beställa 150 gratis bilder...hehe ;)

Svar: jag ångrar att jag inte gjorde det för hittade dem inte i datorn och kom sen på att jag inte hade laddat in dem ;)Vilken sida är det, kostar frakten?? Vet du någon sida utan frakt i annat fall!? :o
Lisa Thorängen

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lisa Thorängen

Finns det något mer älskvärt än en kall höstdag som tillbringas med en kopp te och en härlig promenad? Det är såna små underbara moments som ni får vara med om på min blogg. Liksom min vardag. Gillar annars att spela teater, lyssna på musik, se på film, teckna och göra annat kreativt.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela