lisathorängen

Första inlägget på ett par dagar.

Publicerad 2013-03-28 12:47:52 i Random shit,

I lördags sov jag första natten i vårat nya hus. Jag trivs otroligt bra och tycker verkligen om mitt rum. Speciellt hyllorna ni ser i inlägget nedan. Medans vi har hållit på med flytten så har vårat internet varit borta och därmed kommer den dåliga uppdateringen.
 
Idag är första dagen på mitt efterlängtade påsklov! Känner mig så fruktansvärt skoltrött och ser verkligen fram emot att åka till Frankrike på söndag. Sover första natten i Paris och sedan tar vi tåget vidare till Taizé och bor på ett kloster där i en vecka. Det ska bli spännande och är väldigt förväntansfull!
 
Imorgon kommer Johanna och Ulrika hit med familj och sover här fram tills på söndag. Evigheter sedan man träffade dem så ska bli såsåsåsåsåååå kul att träffa dem igen! ♥
Så det är stor chans att detta kan bli ett av mina sista inlägg på ett tag. Men när jag kommer tillbaka efter mitt blogguppehåll så kan jag garantera en del bilder....
Bild tagen på mig och mina älskade systrar i somras! ♥
 
 

Kommentarer

Postat av: marina

Publicerad 2013-03-28 19:28:59

Glad påsk. :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lisa Thorängen

Finns det något mer älskvärt än en kall höstdag som tillbringas med en kopp te och en härlig promenad? Det är såna små underbara moments som ni får vara med om på min blogg. Liksom min vardag. Gillar annars att spela teater, lyssna på musik, se på film, teckna och göra annat kreativt.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela